Tuinadvies, tuinontwerp en beplanting
Maastricht, Zuid-Limburg

de Groenpraktijk

Tuinadvies

Tuinontwerp

Beplanting

Tuinbeheer

Projecten

Inspiratie

Beplanting

Planten, een onmisbaar element, in de tuin. Of het nu een rommelig natuurlijk geheel is of een minimalistische strook grassen, de tuineigenaar wil zijn eigen sfeer neer zetten. De groenpraktijk zorgt voor een samenspel van bloemen, heester en bomen, zodat er een uitgekiende indeling ontstaat waardoor het hele jaar iets te beleven valt.

De juiste plant op de juiste plaats

De standplaats, bodemgesteldheid, zonlicht , omgeving en bestaande beplanting zijn allemaal factoren waar de tuinontwerper rekening mee houdt bij het maken van het beplantingsplan. Vaak wordt er ook eerst advies uitgebracht over het voorbereiden van de plantvakken. Een goeie start is het halve werk.

Evenwicht

Door een evenwichtige plantkeuze en een goed voorbereide bodem creëert u een gezonde omgeving. Er ontstaat een tuin in balans, een heerlijke plaats om in te verblijven, naar te kijken en in te werken.

Tuin-coaching

Net als alle dingen op de wereld is uw tuin in beweging. Dat betekend dat u soms weer eens een border opnieuw moet inrichten, bomen, heesters moet snoeien of grondbewerking moet toepassen. De groenpraktijk adviseert ter plekke over de te nemen stappen, Samen maken we een plan van aanpak. Het inschakelen van een hovenier of boomchirurg kan een onderdeel daarvan zijn.

Ook het samen uitzoeken van planten op het tuincentrum is een van de mogelijkheden. U leert door de tuinontwerper uw tuin beter kennen en krijgt antwoord op de vraag: “welke planten staan er in mijn tuin en hoe moet ik ze verzorgen”.

Geïnteresseerd?

Ut porttitor imperdiet hendrerit. Suspendisse pulvinar lacus nec sollicitudin finibus ligula quam bibendum dui, maximus ornare ex nulla ut lacus.

Top